Naast een trouwalbum ook een trouwvideo om jullie dag te herinneren, weer opnieuw die sfeer proeven, hoe mooi is dat! Een video is een aanvulling op jullie trouwfoto's. Geluid is iets wat je met een video wel kunt vastleggen, maar met foto's niet. Hoe mooi is het, dat naast de beelden ook jullie geloften en de speeches van jullie ouders en vrienden worden bewaard. Deze worden verwerkt in jullie video. Dat is het waardevolle van een trouwvideo. Daarom willen wij jullie dit als pakket aanbieden. Zo word jullie dag er een om nooit vergeten! 

Bruidsvideo- én fotografie

Jullie trouwfoto's en trouwvideo in één stijl

Doordat we al vanaf het begin met elkaar samenwerken leveren we jullie trouwfoto's en trouwvideo ook in één stijl af. Daarnaast weten we heel goed wat de ander nodig heeft om een prachtige fotoreportage of trouwvideo af te leveren.

Corné & Kimberley

Onwijs bedankt voor de mooie trouwfilm. Wij zijn er erg blij mee. Wouter van Trouwvideo Nederland heeft de mooiste momenten van onze dag vastgelegd in een film. Wij kijken de film geregeld terug en beleven de dag dan nog even opnieuw. Naast de trouwfoto’s is de trouwfilm echt een mooie toevoeging!

Robert & Marina

Op onze trouwdag was Sophie onze trouwfotograaf en daar hebben we geen spijt van gekregen! Ze heeft onze dag op een professionele manier vastgelegd en foto´s van hele goede kwaliteit afgeleverd. Sophie nam ons vooraf, tijdens en na onze trouwdag altijd mee in (belangrijke) keuzes die gemaakt moesten worden voor onze foto´s. Ook was de communicatie altijd snel en helder. Nogmaals dank!

mertijn & silvana

Wij zijn heel blij dat we Wouter als videograaf hebben gekozen! Van te voren wordt alles duidelijk uitgelegd en afgesproken en tijdens de dag zelf waren de videografen op een fijne manier aanwezig. We zijn heel blij met het resultaat en bekijken de trouwvideo heel regelmatig terug! De film is in onze ogen uniek, mede door de manier van editen waarbij niet ‘standaard’ het verloop van de dag in beeld wordt gebracht maar juist een andere volgorde naar voren komt en een verhaal wordt vertelt aan de hand van de gesproken tekst. Zeker aan te raden om Wouter als videograaf te kiezen!

Dies & Leanne

Wat supergaaf zeg, dankjewel! We hebben de foto's gisteren al uitgebreid bekeken en ze zijn zo mooi geworden! Dat licht ook 😍 Heel blij mee!

Lieve woorden

Het trouwalbum zorgt ervoor dat jullie je trouwdag altijd zullen blijven herinneren

Na jullie bruiloft gaan we aan de slag met jullie trouwalbum. Bij ieder pakket zit een trouwalbum inbegrepen. Het album kan helemaal naar jullie wensen worden gemaakt. Jullie hebben keuze uit veel verschillende materialen en kleuren.

Het mooiste pakket dat wij jullie kunnen bieden. Niet alleen trouwfoto's en een trouwalbum maar ook een hele waardevolle, persoonlijke trouwvideo.
Voor dit pakket geldt een aantrekkelijke prijs: 
van € 4550,- voor € 3950,-


Prijzen

 • Kennismakingsgesprek
 • 12 uur foto- en videografie
 • 1 fotograaf en 2 videografen
 • Gallerij met daarin 400+ foto's
 • Trouwvideo van minimaal 5 minuten
 • Luxe trouwalbum 30 x 30 cm, 15 spreads
 • Same day edit op de feestavond
 • Preview binnen 5 dagen
 • Drone beelden indien mogelijk
 • 100 bedankkaartjes
 • Inclusief reiskosten binnen Nederland
 • + gratis pre-weddingshoot


Deze pakketten kunnen nog aangevuld worden met bedankkaartjes, ouderalbums, extra uren fotografie of een groter trouwalbum. Alle pakketten zijn inclusief reiskosten binnen Nederland en BTW.


Fotografie is natuurlijk ook los van videografie te boeken. De prijzen van de trouwreportages beginnen bij € 1450,- voor 6 aaneengesloten uren fotografie. 


Trouwfotografie pakketten 

9 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
Online gallerij met daarin 325+ foto's
Trouwboekje 20 x 15 cm
Preview binnen 5 dagen
+ gratis pre-weddingshoot


12 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
Online gallerij met daarin 400+ foto's
Luxe trouwalbum 30 x 30 cm, 15 spreads
Preview binnen 5 dagen
100 bedankkaartjes
+ gratis pre-weddingshoot


Foto + Video pakket 

6 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
Online gallerij met daarin 250+ foto's
Trouwboekje 20 x 15 cm
Preview binnen 5 dagen
+ gratis pre-weddingshoot


All in pakket

Basis pakket

Luxe pakket

 € 2650,- 
€ 2250,-

€ 1450,-

€ 1950,-

Benieuwd of we nog beschikbaar zijn op jullie dag?

Vul jullie aanvraag hier in!

stralende_liefde op instagram