Wat leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen en ons werk bekijken! Wij zijn Wouter en Sophie de Koster, getrouwd, collega's en zien elkaar bijna 24/7. Door onze passie voor beeld hebben wij elkaar leren kennen en niet veel later hebben wij een relatie gekregen. In 2018 hebben we ons officieel ingeschreven als bedrijf. Doordat het vastleggen van momenten persoonlijk werk is, sta je dichtbij mensen, dat vinden wij het mooiste aan ons werk. Graag leggen wij jullie persoonlijke verhalen vast met onze camera's. 
Omdat we veel samen werken, zijn we perfect op elkaar ingespeeld en weten we precies wat de ander nodig heeft om de beste video of fotoreportage af te leveren.christelijke video- & fotograaf

Wouter & Sophie

Hoihoi, ik ben de videograaf van Stralende liefde. Het leukste van mijn werk als videograaf vind ik het contact met mensen. Het is telkens weer bijzonder om iemands verhaal te mogen vastleggen in een trouwfilm. Je leert een bruidspaar in korte tijd goed kennen en komt heel dichtbij. Dat mensen mij dat vertrouwen geven, maakt dat ik mijn uiterste best doe om hun verhaal zo goed mogelijk in bewegend beeld vast te leggen. Zo kunnen bruidsparen hun dag steeds opnieuw herbeleven! 

Ik word blij van:
Mijn lieve vrouw Sophie, een tafel met heerlijk eten, nieuwe technische camera snufjes, gezelligheid met vrienden, zelf in de keuken staan, oude volkswagenbusjes en een heerlijke zonnige lente dag.

Wouter

Hallootjes, ik ben de (bruids)fotograaf van Stralende liefde. Al op jonge leeftijd was ik bezig met fotografie. In mijn werk wil ik vooral foto’s maken die vertellen wie iemand is. Foto's die op een pure manier de relatie laten zien die mensen met elkaar hebben. De liefde van het bruidspaar, maar ook vriendschappen en die bijzondere familieband. Mijn doel is om jullie verhaal in foto’s te vangen, zodat je de mooiste momenten telkens opnieuw kunt beleven.

Ik ben helemaal in mijn element als:
Wouter in de buurt is, ik een boek heb waar ik helemaal in verdwijn, er een volkswagen T1 voor m'n neus staat, ik vrienden om me heen heb, de trouwalbums worden afgeleverd, er gezellig gekletst en lang gedineerd word.

Sophie

Mogen wij ook jullie verhaal vastleggen?

Vul jullie aanvraag hier in!

stralende_liefde op instagram