Bruidsfotografie in Wolphaartsdijk – Owen & Corine

Op een koude dag in maart mochten we de bruiloft van Owen en Corine vastleggen. Naast de kou waren er in die tijd ook nog corona maatregelen van pas. Hierdoor kon een deel van de familie van Owen niet aanwezig zijn op hun bruiloft. Zij wonen in Engeland en ze konden niet naar Nederland komen. Gelukkig hebben ze van de ceremonie niks gemist omdat ze via Skype aanwezig waren. Zo hebben ze toch één van de belangrijkste momenten van hun dag kunnen bijwonen.

Het heerlijke aan de bruiloft van Owen en Corine was dat alles in hetzelfde dorp plaats vond. De ceremonie vond plaats in het dorpshuis De Griffoen, de kerkdienst in hun kerk een paar straten verder en het toasten bij Corine’s ouderlijk huis. Daardoor had je geen last van reistijd, gasten die er niet op tijd waren en alles was op loop afstand.

Ondanks dat het een korte dag was hebben wij heel erg genoten van deze bruiloft! Het was een gezellig maar knusse bruiloft.