Bruiloft in Dordrecht – Jan Willem & Marjolijn

Deze bruiloft mochten we vastleggen op foto en video. Voor Wouter was het al vroeg dag op de bruiloft van Jan-Willem en Marjolijn. Hij begon bij de bruidegom en daarna moesten ze vanuit Rijssen helemaal naar Dordrecht rijden, hier werd de dag verder vervolgt.

Tijdens de voorbereidingen bij de bruid was er een heerlijk sfeertje, iedereen keek uit naar de trouwdag. Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerst bewonderd had zijn we foto’s gaan maken in het mooie Dordrecht.

De ceremonie was in het mooie stadhuis van Dordrecht en oma had de eer om de ringen te mogen geven. Zo leuk om te zien hoe ze straalde tijdens het geven van de ringen! Na de ceremonie volgde een heerlijke lunch waarna de kerkdienst begon. Na de kerkdienst was het tijd om de taart aan te snijden en te proosten op het bruidspaar.