Oktoberbruiloft op het Arendsslot – Ewoud & Elly

In oktober op een mooie zonnige ochtend reden we naar bruid Elly, zij was zich aan het klaarmaken voor de grote dag. Iedereen keek verwachtingsvol uit naar de dag die op hen wachtte.

De bruidegom kwam in een oude limousine van Dutch Limousine Service voorrijden. Nadat ze elkaar voor het eerst hadden bewonderd was het tijd om foto’s te gaan maken.

In het bos bij Bergen op Zoom hebben we foto’s gemaakt. Hier hebben Elly en Ewoud naar elkaar, op een rustige en mooie plek, hun geloftes uitgesproken. Hierdoor was het een mooi en intiem moment tussen bruid en bruidegom. Daar gaat ons hart altijd sneller van kloppen!

Het huwelijk werd voltrokken op het Arendsslot. De toespraak die de trouwambtenaar hield was helemaal in stijl met de locatie waar ze trouwden. Na de ceremonie werden er groepsfoto’s gemaakt en daarna was het tijd om naar de kerk te gaan. Na de kerkdienst werd de kinderreceptie gehouden en was het tijd voor een heerlijk diner. Het was een mooie en intieme dag die we samen met Ewoud en Elly mochten hebben.

Ewoud en Elly hadden naast hun trouwfilm ook een same day edit, dit is een video die ze aan het einde van de trouwdag met hun gasten samen konden bekijken.

De trouwfilm:

Same day edit: