Zomerse boerderij bruiloft – Gerhard & Margreet

Wat een heerlijke dag was de bruiloft van Gerhard en Margreet. Mijn dag begon bij de bruidegom. Pa en ma hielpen hem met aankleden en er moest nog even bedacht worden hoe nu precies de pochet (zakdoekje in het borstzakje van de bruidegom) gevouwen moest worden. Daarna werd er nog een laatste keer gespeeld op het orgel van thuis, heerlijk zulke momentjes!

Bij de bruid was iedereen ook al helemaal in de stemming. De bruid schitterde in een trouwjurk die haar moeder en oma voor haar hadden gemaakt, heel speciaal!

We hebben foto’s gemaakt op boerderij Dijk en Weelzicht, wat ook de avond locatie was. Daarna was het tijd voor de ceremonie in het oude stadhuis van Goes. Na de ceremonie werd het bruidspaar opgewacht door de leerlingen van de bruid. Ondanks dat het regende straalde iedereen stuk voor stuk en genoten ze het bruidspaar. Na de kerkdienst was er nog een zanguurtje en daarna werd er getoast op het bruidspaar. Het was een heerlijke dag die ik met plezier heb mogen vastleggen!