Trouwen in Rhenen – Jacob & Gerdine

Op 21 juli trouwden dit lieve bruidspaar in het oude Raadhuis van Rhenen en wij mochten daarbij zijn. De dag begon voor ons bij Jacob die zich aan het klaarmaken was samen met zijn moeder. Pa kwam ook nog even spieken naar de bruidegom in wording.

Bij Gerdine was het ook al een gezellige boel. Bij een groot deel van de dames werden de haren gedaan en buiten werd ondertussen alles klaargemaakt voor de lunch.

Na de first look gingen we naar De Blauwe Kamer voor de shoot, wat een prachtige locatie en heerlijk weer hadden we!

De daggasten verzamelden bij Gerdine thuis voor de lunch en groepsfoto’s. Daarna was het tijd om te gaan trouwen in het oude Raadhuis van Rhenen. De daggasten werden vervoerd in een oude dubbeldekker van P. Verbeek. Het broertje van Jacob mocht de ringen brengen in een heuse Audi. Als verrassing werden er na de ceremonie duiven losgelaten, aan het gezicht van de bruid te zien was ze blij dat de duiven niks achter hebben gelaten 🤭

Al met al was het een heerlijke dag waarvan iedereen heeft genoten en wij ook!

Bekijk hieronder de foto’s en trouwfilm van hun mooie dag.