Septemberbruiloft in een molen – Jasper & Elise

In september mocht ik (Sophie) de bruiloft van Jasper en Elise vastleggen. Ik begon eerst bij de bruid waar haar kapsel omgetoverd werd en waar de rest van de familie nog zachtjes wakker aan het worden was. 

Daarna kwam ik bij bruidegom die zich, samen met zijn ouders, klaar maakte. Zijn stropdas werd twee keer gestrikt omdat er een wel heel ‘speciale’ knoop in zat (lees: de knoop zat achterstevoren). 🤭 Omdat het bruidspaar dichtbij elkaar woonden ben ik daarna weer naar Elise gegaan, zij was klaar om in haar jurk te stappen.

Ondertussen was alles bij het huis van de bruid in stijl versiert. Er lag een loper van meelzakken en veel decoratie was zelf gemaakt. Onder toeziend oog van familie en buren vond de first look plaats en aansluitend was de fotoshoot.

De huwelijksceremonie van Jasper en Elise werd op een wel heel speciale plek gehouden: namelijk de molen waar de bruidegom ook op werkt. Daardoor kreeg de dag gelijk een persoonlijke tint. Hier hebben we tijdens de fotoshoot ook foto’s gemaakt, wat een toffe locatie! De molen was speciaal voor de trouwdag versierd volgens tradtie met de initialen van het bruidspaar. 

Na de ceremonie werd het bruidspaar opgewacht met een haag van mensen en ‘graanregen’. Gegarandeerd dat er veel gelachen werd!

Jasper & Elise bedankt dat ik deze dag met jullie mocht vieren en voor jullie mocht vastleggen!